Κέβιν Σπέισι: Η επιστροφή με νέο αινιγματικό βίντεο ως “Φρανκ Άντεργουντ”

Ένα βίντεο περίπου 2,5 λεπτών, το τρίτο κατά σειρά, όπου υποδύεται τον πρωταγωνιστή του “House of Cards” έδωσε στη δημοσιότητα ο Κέβιν Σπέισι. Ο πρώην πρωταγωνιστής του House of Cards, για τρίτη σερί χρονιά δημοσιεύει αινιγματικά βίντεο την ημέρα της παραμονής των Χριστουγέννων. Έτσι, για άλλη μια φορά άφησε τους θαυμαστές του να αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει με τον “Φρανκ Άντεργουντ“.

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube και στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο 61χρονος ηθοποιός απευθύνεται στην κάμερα απευθείας ενώ περπατά σε ένα άγνωστο πάρκο.

«Τι θα ήταν η Παραμονή των Χριστουγέννων χωρίς μήνυμα από εμένα;» είπε, ξεκινώντας το βίντεο χρησιμοποιώντας τη νότια προφορά του ρόλου του στο “House of Cards”, όπως έκανε και στα παράξενα βίντεο του 2019 και του 2018.

“Ακούστε, πολλοί άνθρωποι με προσέγγισαν αυτή τη χρονιά και μοιράστηκαν μαζί μου τις δικές τους μάχες. Και η ικανότητά μου να είμαι εκεί για αυτούς ήταν πραγματικά δυνατή μόνο λόγω των δικών μου δυσκολιών », πρόσθεσε αναφερόμενος στις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του, που του στοίχισαν και τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά. Ο Σπέισι αντιμετωπίζει επί του παρόντος αγωγή από τον ηθοποιό του “Star Trek: Discovery”, Anthony Rapp, και από ακόμα έναν άνδρα, που αναγνωρίζεται ως C.D. Ο Rapp υποστηρίζει ότι ήταν 14 ετών όταν συνέβη το περιστατικό.

Πηγή: NY Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ