Κέιτλιν Τζένερ: Διεκδικεί το κυβερνητικό χρίσμα στην Καλιφόρνια

Η Κέιτλιν Τζένερ, πατριός των αδελφών Καρντάσιαν και πρώην σύζυγος της Κρις Τζένερ, αποφάσισε να διεκδικήσει το κυβερνητικό χρίσμα στην Καλιφόρνια. Σε ανακοίνωση που ανήρτησε στο Twitter είπε ότι έχει καταθέσει τα αρχικά έγγραφα που απαιτείται για να εισέλθει στην προεκλογική κούρσα. Σημειώνεται πως ο Δημοκρατικός κυβερνήτης Γκάβιν Νιούσομ αναμένεται να τεθεί σε διαδικασία ανάκλησης εκλογών εφέτος. Αρμόδιοι των εκλογών ακόμη διερευνούν τις υπογραφές των αιτήσεων που απαιτούνται ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις για την ανάκληση της ψηφοφορίας.

Σε συνέντευξή της η Κέιτλιν Τζένερ στο περιοδικό People, πέρυσι, είχε περιγράψει τον εαυτό της ως “οικονομικά συντηρητική, κοινωνικά προοδευτική”.

Η υποψηφιότητά της έρχεται σχεδόν δύο δεκαετίες μετά τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ που χρησιμοποίησε τη χολιγουντιανή του φήμη για να διεκδικήσει και να κερδίσει το υψηλότατο αξίωμα της Πολιτείας στην εκλογή ανάκλησης του 2003. Η Τζένερ δεν έχει δοκιμαστεί ως υποψήφια και λίγα είναι γνωστά για τις θέσεις της σε κρίσιμα ζητήματα αναφορικά με την Πολιτεία, από την πανδημία του κορονοϊού στη διαχείριση της οικονομίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ