Κέιτ Μίντλετον: «Θα επιστρέψει 100% στη δουλειά» – Τι αναφέρει πηγή κοντά στην πριγκίπισσα

Στις 22 Μαρτίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο ότι πάσχει από καρκίνο. Από τότε η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση, ενώ το παλάτι δεν δίνει πληροφορίες για την υγεία της.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες που ανέφεραν ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι απίθανο να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα για το υπόλοιπο του έτους, κάτι που φαίνεται ότι διαψεύδουν πηγές στο Vanity Fair, ενώ ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί η επίσημη ημερομηνία επιστροφής της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό η πριγκίπισσα δεν βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά της, με την προσοχή της να είναι αποκλειστικά στραμμένη στην ανάρρωσή της. Σύμφωνα με μία πηγή: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα και σίγουρα δεν υπάρχει βιασύνη. Η Κέιτ θα επιστρέψει όταν νιώσει έτοιμη και όταν πάρει το πράσινο φως από την ιατρική της ομάδα. Αλλά θα επιστρέψει 100% στη δουλειά, δεν τίθεται θέμα!».

βασιλιάς Κάρολος πρίγκιπας Ουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον
Πηγή: Instagram / Royal Family

Η πριγκίπισσα Κέιτ δεν έχει συμμετάσχει σε επίσημη δημόσια εμφάνιση από την ημέρα των Χριστουγέννων. Η μακρά απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας θεωρείται ένας από τους λόγους που ήθελε η ίδια να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πηγές κοντά στην πριγκίπισσα είπαν στο Vanity Fair ότι η Κέιτ Μίντλετον αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Ουίλιαμ
Φωτογραφία: AP

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ