Κέιτ Χάντσον: Οικογενειακές διακοπές στη Σκιάθο με τη μητέρα της και τον πατριό της – ΦΩΤΟ

Η οικογένεια της Γκόλντι Χόουν και του Κερτ Ράσελ επέστρεψε στην Ελλάδα και το αγαπημένο τους νησί τη Σκιάθο, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Φυσικά μαζί τους είναι η Κέιτ Χάντσον μαζί με τα παιδιά της και τον σύντροφό της, Danny Fujikawa.

Οι αστέρες του Χόλιγουντ διαθέτουν σπίτι στο νησί, αλλά επέλεξαν να μετακινηθούν με σκάφος σε μια απόμερη παραλία και να απολαύσουν τα καθαρά νερά. Η οικογένεια γευμάτισε σε ταβέρνα της περιοχής.

Η Χάντσον με τον σύντροφό της απέκτησαν ένα κοριτσάκι μαζί, και όπως έγραψε η ηθοποιός στο instagram είναι το πρώτο ταξίδι του μωρού, καθώς βρίσκονταν όλοι σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού.

Ένας θαμώνας που τους είδε δήλωσε στην Dailymail.com: ‘Ήταν μόλις άλλα τέσσερα άτομα εκείνη την ώρα στο εστιατόριο. Αναγνωρίσαμε την Κέιτ Χάντσον αμέσως. Ήταν μεγάλη έκπληξη να βλέπεις τόσο διάσημους ανθρώπους σε ένα ταπεινό μέρος σε μια έρημη παραλία. Δεν είναι δημοφιλές σημείο και είναι δύσκολο να το μάθει κανείς. Αυτός είναι ο λόγος που το επέλεξαν για να μην τους ενοχλεί κανείς. Και εμείς τους αφήσαμε στην ησυχία τους, μόλις καταλάβαμε ποιοι είναι”.

“Ως Αμερικανοί μπορούν αν φωνάζουν δυνατά και έτσι ακούγαμε την Γκόλντι να λέει πόσο τις άρεσαν οι σαρδέλες και ότι όσα έφαγαν ήταν υπέροχα μαγειρεμένα”.

Η Κέιτ και η μητέρα της, απόλαυσαν τη θέα, ενώ ο πατριός της έκανε έναν περίπατο στην παραλία. Έμειναν στην παραλία για περίπου 2,5 ώρες και απόλαυσαν και τις βουτιές τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ