Katy Perry: Η αποκάλυψη για την κόρη της

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom, απέκτησαν την κόρη τους μόλις 9 μήνες πριν. Δεν είναι λίγες οι φορές που η χαρούμενη μητέρα έχει αναφερθεί στη μητρότητα και στην ευτυχία που της έφερε στη ζωή της. Στη γιορτή της Μητέρας, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει στο Twitter την υπέρμετρη χαρά της. Μάλιστα, είχε δηλώσει ότι όταν έγινε μητέρα, βρήκε επιτέλους όλα όσα έψαχνε.

Ωστόσο, δεν μοιράζεται πολλές λεπτομέρειες για την ίδια την κόρη της, την Daisy Dove. Η 36χρονη pop star εμφανίστηκε πρόσφατα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest. Αυτή η συνέντευξη, αποτελεί μία από τις λίγες περιπτώσεις που μοιράστηκε μαζί μας πληροφορίες για τη μικρή Daisy. Συγκεκριμένα, η Katy Perry δήλωσε πως η κόρη της αναπτύσσεται ταχύτατα. Στους εννιά μήνες, έχει κατακτήσει ήδη δύο σημαντικά ορόσημα στην ανάπτυξή της.

“Μπουσουλάει και έχει ένα δόντι”, είπε με περηφάνεια για την πρόοδο του μωρού της, συνεχίζοντας αστειευόμενη, ότι το δόντι της θυμίζει τα δικά της. “Έχω πολύ ωραία επάνω δόντια αλλά αν δεις από κοντά τα κάτω, έχουν ένα ενδιαφέρον, αλλά νομίζω μου δίνουν χαρακτήρα”, δήλωσε γελώντας η νέα μαμά.

Όσον αφορά τον Orlando Bloom, είναι και αυτός πολύ χαρούμενος για την οικογένειά του. Ο ευτυχισμένος πατέρας είχε παραδεχθεί ότι έπιασε κελεπούρι, αναφερόμενος φυσικά στη σύντροφό του.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουμε δει κάποια φωτογραφία της Daisy. Οι γονείς της εύλογα θέλουν να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για τη δική της ασφάλεια.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ