Κάτια Ταραμπάνκο: Σε ποια ταινία θα πρωταγωνιστήσει – Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε αν παντρεύεται

Για τα νέα βήματα στην καριέρα της, αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε το πρωί της Τρίτης το μοντέλο, Κάτια Ταραμπάνκο που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Όπως αποκάλυψε η ίδια θα δοκιμάσει τις δυνατότητες της στην υποκριτική. «Έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στο Bachelor 4», είπε το μοντέλο που φέτος συμμετείχε και στο Survivor και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έχουμε κάνει ανάγνωση σεναρίων. Μαθήματα υποκριτής δεν έχω ξεκινήσει, αλλά ψάχνω για σεμινάρια. Δεν έχω άγχος γιατί είμαι μαζί με πολύ καλούς ηθοποιούς και πιστεύω πως θα με βοηθήσουν».

«Θα ήθελα να σας πω ότι θα παίξω και σε μια τηλεοπτική σειρά», αποκάλυψε ακόμη η Ταραμπάνκο, η οποία εν συνεχεία μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Το τελευταία διάστημα η Κάτια Ταραμπάνκο είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Χωρινό και πριν από λίγους μήνες ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε μία χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα. Άραγε, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; «Όχι δεν παντρεύομαι. Είμαι η Κάτια και είμαι καλά! Είμαι πάντα ερωτευμένη, αγαπώ τη ζωή», ήταν η απάντησή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ