Κάτια Ταραμπάνκο: Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομά μου στο πρόσωπό του

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Κάτια Ταραμπάνκο στην πρόβα νυφικού της για το bridal show του “Yes I Do”, στο οποίο θα περπατήσει για φιλανθρωπικό σκοπό. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τις προτάσεις γάμου που της έχουν κάνει, αλλά και για τον σύντροφό της. 

«Θέλω να πάω με μηχανή στην εκκλησία ή με άλογο. Μου αρέσει να ιππεύω. Πιστεύω θα κάνω κρητικό γάμο, που θα κρατήσει μια εβδομάδα. Προσπαθώ να καταλάβω αυτή την ερώτηση υπέρ ή κατά του γάμου. Είμαι υπέρ της αγάπης! Στο ίντερνετ μου κάνουν 5-6 προτάσεις γάμου την εβδομάδα. Μια και καλή πρόταση γάμου έχω δεχτεί μια φορά, στο GNTM. Καλά πήγε αυτό», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο σχετικά με τον γάμο.

Η Κάτια Ταρμπάνκο απάντησε και στο αν ο σύντροφός της έχει κάνει τατουάζ με το όνομά της.

«Μου αρέσουν τα μονόπετρα. Έχω δύο μονόπετρα από τον σύντροφό μου, αλλά είναι απλά δώρα. Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομα μου στα ρωσικά στο πρόσωπό του. Το τελευταίο διάστημα λείπει στο εξωτερικό λόγω δουλειάς, οπότε τώρα συγκατοικώ με τις δύο μου γάτες. Με κέρδισε στο βασικότερο ότι δεν με πιέζει στη δουλειά μου, υπήρχαν οι σχέσεις που δεν δεχόντουσαν το μόντελινγκ. Ήταν αιτία χωρισμού τις περισσότερες φορές», κατέληξε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ