Ηθοποιοί καθημερινής σειράς έχουν έρθει πολύ κοντά – Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι

Όσοι βρίσκονται στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς «Μόλις χθες» κάνουν λόγο για τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους ηθοποιούς Ρένο Ρώτα και Αθηνά Γιακεζόγλου.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

Ένα ιδιαίτερο δέσιμο έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Ρένου Ρώτα και της Αθηνάς Γιακεζόγλου, που συμπρωταγωνιστούν στη σειρά του σταθμού «Μόλις χθες». Όπως αναφέρει η Realife, oι δυο τους γνωρίστηκαν με αφορμή την τηλεοπτική σειρά και έκτοτε φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια ζεστή, τρυφερή σχέση. Δεν είναι τυχαίο, όπως επιβεβαιώνουν συνεργάτες τους που εργάζονται στον ΣΚΑΪ, ότι αρκετά συχνά πηγαίνουν και φεύγουν μαζί από το γύρισμα. Κι ενώ στη σειρά υποδύονται τα αδέλφια, εκτός των γυρισμάτων η φιλία τους φαίνεται να έχει εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Πρόκειται για την αρχή ενός νέου ειδυλλίου; Ακόμη κανείς από τους δύο δεν έχει απαντήσει δημοσίως για όσα ψιθυρίζονται στους διαδρόμους του καναλιού, ωστόσο όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί πάνω τους. Είναι προφανές ότι, μέχρι και οι ίδιοι να σιγουρευτούν γι’ αυτό που συμβαίνει, επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Ταιριαστό ζευγάρι

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για δύο νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Ο Ρένος Ρώτας διατηρούσε σχέση με την ηθοποιό Κλέλια Ανδριολάτου, με την οποία χώρισαν πριν από περίπου δυόμισι χρόνια. Κι ενώ έκτοτε δήλωνε ότι δεν θα ξαναέκανε σχέση με ηθοποιό, όλα δείχνουν ότι η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

Η Αθηνά Γιακεζόγλου είναι ένα φρέσκο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με το ταλέντο της και τη μεσογειακή ομορφιά της. Ψηλή, με καλογυμνασμένο σώμα, καθώς από την παιδική της ηλικία ασχολείται με τη γυμναστική και το μπαλέτο, έχει σπουδάσει στο Πάντειο Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες, ενώ το 2020 τελείωσε τη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Η σειρά «Μόλις χθες» είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ