Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: To ξεκαρδιστικό throwback βίντεο με την κόρη της – «Έχω μια Wednesday Addams στην ζωή μου»

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μοιράστηκε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από το παρελθόν, όπου πρωταγωνιστεί η κόρη της, Κάρις, να γουρλώνει τα μάτια της όπως ακριβώς και η τηλεοπτική κόρη της, Wednesday Addams.

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Aγαπώ άλλον άντρα και ο σύζυγός μου Mάικλ Ντάγκλας δεν έχει πρόβλημα με αυτό

Η 53χρονη σταρ, που πρωταγωνιστεί ως Morticia Addams στη σειρά του Netflix, στην οποία η Jenna Ortega υποδύεται την κόρη της, ήθελε να δείξει ότι ο ρόλος της ως μαμά στη σειρά δεν απέχει και ιδιαίτερα από την καθημερινή ζωή της. Στο βίντεο που ανέβασε, βλέπουμε την Κάρις, ενώ ήταν μικρότερη, με μαύρο έντονο eyeliner και ένα ύφος που μαρτυρά το πόσο βαριέται.

«Η Κάρις, η πραγματική μου κόρη σαν κοριτσάκι. Έχω μια Wednesday Addams στη ζωή μου εδώ και 19 χρόνια και 9 μήνες. Η Morticia και εγώ σ’ αγαπάμε μικρό μου βροχερό συννεφάκι» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Πρόσφατα, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές της δηλώνοντας ότι αγαπά άλλον άνδρα και πως ο Mάικλ Ντάγκλας δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Βέβαια, μέχρι να διευκρινίσει περί τίνος πρόκειται προκλήθηκε μια αναστάτωση, δεδομένου ότι πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι γιόρτασε την 22η επέτειό του και έδειχνε ακόμη ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ