Κατέρρευσε η Κιμ Καρντάσιαν – Η στιγμή που αντιλήφθηκε ότι ο γάμος της είχε τελειώσει

Λύγισε η Κιμ Καρντάσιαν κλαίγοντας απαρηγόρητη, τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της με τον Κάνιε Γουέστ είχε τελειώσει. Στο προτελευταίο επεισόδιο του reality όπου πρωταγωνιστεί η τηλεπερσόνα με την οικογένειά της και προβλήθηκε την Πέμπτη, η Κιμ ξεσπά και ομολογεί ότι όλα τελείωσαν.

Έπειτα από έναν έντονο καβγά με τον ράπερ, η οικογένεια πήγε ταξίδι στη Λίμνη Τάχο στην Καλιφόρνια. Εκεί, ενώ ήταν όλη η οικογένεια συγκεντρωμένη η Κιμ καταρρέει συναισθηματικά: “Αισθάνομαι μία γ@@@@@νη αποτυχία, είναι ο τρίτος γ@@@@@νος γάμος. Ναι, αισθάνομαι μία γ@@@@@η αποτυχημένη” έκλαιγε λέγοντας ότι δεν θέλει να μένει άλλο κολλημένη στον Κάνιε. Το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο και ενώ έχουν αφαιρεθεί από το reality τα σχετικά με τη σχέση της, η Κιμ επέλεξε να προβληθούν κάποια συγκεκριμένα σημεία από τον χωρισμό της για το τέλος του σόου.

“Θέλω να πάω στο δωμάτιό μου και να μην ξαναβγώ!” αναφωνεί στο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου. “Ειλικρινά αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο αυτό!” κλαίει η Κιμ λέγοντας ότι ήταν κολλημένη ενώ ο Κάνιε μετακινείται σε διαφορετική Πολιτεία κάθε χρόνο. “Πιστεύω ότι αξίζει κάποια που στηρίζει κάθε του κίνηση και να τον ακολουθεί παντού και να μετακομίσε στο Ουαιόμινγκ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Θα έπρεπε να έχει μια γυναίκα που τον στηρίζει σε κάθε κίνηση και ταξιδεύει μαζί του και κάνει τα πάντα, εγώ δεν μπορώ. Αισθάνομαι μία γ@@@@@νη αποτυχία, είναι ο τρίτος γ@@@@@νος γάμος. Ναι, αισθάνομαι μία γ@@@@@η αποτυχημένη” κλαίει ενώ οι αδελφές της προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ