Κατερίνα Ζαρίφη: «Είμαι αρρωστάκι» – Τι αποκάλυψε για τον σύντροφό της

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night show” εμφανίστηκε η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον νυν σύντροφό της, Πάνο, αλλά και την σχέση που έχει με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη.

Είμαστε μαζί έναν χρόνο” είπε η δημοσιογράφος. Η ίδια ανέφερε πως ο Πάνος είναι σεφ ανοιχτής φωτιάς, ενώ εξήγησε πως παρότι δεν έχει τύχει να τους φωτογραφίσουν, δεν θα είχε πρόβλημα να συμβεί εφόσον η σχέση τους είναι επίσημη και πάνε παντού μαζί.

Ο Πάνος δεν ζηλεύει καθόλου. Με τρελαίνει αυτό γιατί εγώ είμαι αρρωστάκι” θα δηλώσει στην διάρκεια της συνέντευξης η Κατερίνα Ζαρίφη, ερωτώμενη για τον εάν ο σύντροφός της ζηλεύει. Παράλληλα αποκάλυψε πως στο παρελθόν, κατά την διάρκεια της σχέσης της με τον πρώην σύντροφό της Γιάννη, έχει κάνει σκηνή ζηλοτυπίας. Η ίδια περιέγραψε το σκηνικό λέγοντας πως την ώρα που είχαν βγει, μία γυναίκα που καθόταν απέναντί τους, έκανε νοήματα στον Γιάννη. Τότε η Κατερίνα Ζαρίφη βλέποντας το σκηνικό, πλησίασε την γυναίκα και της είπε: “Αγάπη μου, μην ποθείς κάτι που έχει κάποιος άλλος, πλασματικό είναι και αυτό“.

Τέλος δήλωσε πως ο πρώην της έχει γίνει ο καλύτερός της φίλος, σημειώνοντας πως ο Γιάννης και ο Πάνος είναι εξίσου φίλοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ