Κατερίνα Στικούδη: Η εξομολόγηση που έκανε για τον πεθερό της

Επέτειο γάμου έχουν σήμερα Πέμπτη, 25 Αυγούστου, 2022 η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης.

Η τραγουδίστρια και ο DJ Rico συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, καθώς εδώ και λιγότερο από ένα έτος κρατούν στην αγκαλιά τους, τον γιο τους, τον μικρό Βύρωνα που τους έχει αλλάξει τη ζωή.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον πεθερό της και στη λεζάντα της δημοσίευσής μίλησε για τον πατέρα του Βαγγέλη Σερίφη με λόγια αγάπης.

“Τέτοια μέρα πριν 4 χρόνια ήμασταν εκεί αγαπημένε μου Βύρωνα, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας. Περάσαμε υπέροχα σ’ ένα μοναδικό πάρτι αγάπης, με τον γιο σου να είναι πιο χαρούμενος από ποτέ.

Είναι αυτό το μουστάκι σου, είναι ότι από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήταν σαν να σε ήξερα από πάντα, είναι αυτό το χιούμορ σου που με κάνει να θέλω να συζητάω με τις ώρες μαζί σου, είναι κι αλλά τόσα που με κάνουν να σε αγαπάω κάθε μέρα όλο και περισσότερο!

Έχει έρθει στη ζωή μας άλλος ένας Βύρωνας Σερίφης που κάθε μέρα μας συγκινεί, μας μαθαίνει πράγματα, μας κάνει πιο δυνατούς!

Σερίφηδες σας αγαπώ”, ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη στην ανάρτησή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ