Κατερίνα Στανίση: Μπήκε ο Ζαμπέτας στο καμαρίνι και τους πέταξε όλους έξω- Το ντουέτο με τον Καζαντζίδη

Στο The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Στανίση και μίλησε μεταξύ άλλων για τις θρυλικές συνεργασίες και τους σπουδαίους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί. “Ο Δημήτρης Μητροπάνος άφησε μεγάλο έργο. Όλοι αυτοί που έφυγαν… Απλός καθημερινός, μα όλοι αυτοί οι παλιοί έτσι ήταν. Κάποιοι ήταν και που κρατούσαν αποστάσεις. Ήμουν τυχερή γιατί ήταν πολύ καλά παιδιά όλοι τους” είπε ενώ για τον Γιώργο Νταλάρα σημείωσε: “Από τις καλύτερες συνεργασίες που δεν θα ξεχάσω ποτέ, εξαιρετικός, δίπλα του μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα. Μπορεί να λένε ότι είναι παράξενος αλλά όταν πας εκεί, δεν είναι κάνω πρόβα και φύγαμε, είναι εκεί μέχρι εξαντλήσεως. Πολύ δουλευταράς. Πιο πολλές πρόβες παρά μεροκάματα θα κάνει”.

Για τον Μανώλη Μητσιά είπε: “Και γ@@ώ τα παιδιά. Πολύ καλό παιδί, συνεργάσιμος” ενώ για τη Λίτσα Διαμάντη σχολίασε: “Μεγάλη φωνή, διαμάντι. Η Δούκισσα, ο Κοντολάζος, ο Φίλιππος Νικολάου ήμασταν όλοι μαζί τότε σ’ ένα μαγαζί. Όλοι εμείς, τραγουδούσαμε εκεί… Με τον Ζαμπέτα έχω βγάλει σεζόν και σεζόν. Με τον Τσιτσάνη έχω δουλέψει…”.

“Ο Ζαμπέτας έκανε πολιτική, έβγαινε τραγουδούσε κι έκανε πολιτική” ενώ συνέχισε “η Δούκισσα ήταν πολύ σοφή. Μπορούσες να μάθεις πάρα πολλά πράγματα από τη Δούκισσα. Θα πήγαινε στο μαγαζί πριν πάνε οι σερβιτόροι ακόμη, ίσως το έκανε για να της φύγει το άγχος, θα κεντούσε στο καμαρίνι. Κυρία. Κυρία έφυγε. Η Διαμάντη ήταν έξω καρδιά. Πήγαινες στη δουλειά κι έλεγες “τι ωραία θα περάσω”.”

Αναφερόμενη στον Μανώλη Αγγελόπουλο είπε: “Τραγουδούσα μαζί του σε μαγαζί στην πλατεία Αμερικής, έβγαινα να ακούσω πώς τραγουδάει. Τεχνίτης μεγάλος. Με πείραζε πολύ. Μια μέρα τον είδα πολύ στεναχωρημένο. Παφ πουφ τα τσιγάρα. Δεν μου πήγαινε να τον ρωτήσω τι έχει. Κάτι θα είχε, πολύ στεναχωρημένος και δεν του πήγαινε, ήταν πολύ καλαμπουρτζής. Δεν τολμούσα να περάσω από δίπλα να βγω να περάσω, με πείραζε. Όχι πρόστυχα!” .

Και τότε αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον Ζαμπέτα: “Ήταν τα καμαρίνια μας απέναντι απέναντι. Εγώ στο καμαρίνι είχα κομμωτές, μακιγιέζ, σαλόνια, παρασαλόνια. Όλοι αυτοί κάπνιζαν. Αυτός είχε ένα καμαρίνι απέναντι με πόρτα ανοιχτή, ένα κοστούμι ριγέ και μία χτένα, τίποτα άλλο. Ούτε τηλεοράσεις, εμείς είχαμε τηλέφωνα, αυτός είχε τηλέφωνο και το ξήλωσε. Και μπαίνει μέσα στο καμαρίνι και τους βάζει ένα χέρι και λέει “θα την πεθάνετε; έξω όλοι” γιατί κάπνιζαν όλοι και ήμουν μπαφιασμένη. Τους πέταξε όλους έξω. Με αγαπούσε πολύ και με πρόσεχε”.

Για το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη είπε: “Ήμουν τυχερή, μόνο με τη Μαρινέλλα έκανε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ