Τις τελευταίες τους στιγμές ως… ελεύθεροι, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς, τις πέρασαν μαζί στην παραλία της Δονούσας. Το ζευγάρι λίγο πριν ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης, κολύμπησε στα νερά του αγαπημένου του νησιού.
Πέντε μήνες ήταν αρκετοί για το ζευγάρι για να αλλάξουν τη ζωή τους. Η απόφαση να τελέσουν το γάμο τους στη Δονούσα, οφείλεται στην ιδιαίτερη αγάπη που τρέφουν και οι δυο για το συγκεκριμένο νησί.
Καλεσμένοι στον γάμο τους, στο γραφικό εκκλησάκι όπου τελέστηκε το μυστήριο ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τζένη Μπότση, η Στέλλα Καλλή και ο Περικλής Ασημακόπουλος.Το νυφικό της Κατερίνας, σύμφωνα με το περιοδικό Hello!, ήταν λιτό και απέρριτο και η νύφη επέλεξε να το συνδιάσει με αρχαιοελληνικά σανδάλια. Το ζευγάρι ζήτησε αντί για δώρα στο γάμο του, οι καλεσμένοι να προσφέρουν χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Κατερίνα, να ζήσετε!
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
6 ώρες πριν
Αρχεία Επστάιν: Οι 500 σελίδες που λείπουν, τα αναπάντητα ερωτήματα και οι επώνυμοι – Τι έπεται
7 ώρες πριν
Ζελένσκι: Μόνο οι ΗΠΑ και ο Τραμπ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία να βάλει τέλος στον πόλεμο
ENIKOS NETWORK
Οι γυναίκες αποκαλύπτουν το πιο ελκυστικό πράγμα που μπορεί να κάνει ένας άνδρας