Κατερίνα Λάσπα – Νεκτάριος Νικολόπουλος: Εκδόθηκε το διαζύγιό τους

Επισήμως χωρισμένοι είναι η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, καθώς εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιό τους. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από 14 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Συγκεκριμένα σήμερα (22/5) η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Το ζευγάρι είναι και επισήμως χωρισμένο, καθώς βγήκε συναινετικό διαζύγιο πριν από λίγες μέρες. Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο, το ζευγάρι τις διέψευδε, τον Δεκέμβριο όμως επιβεβαιώθηκαν οι φήμες χωρισμού. Το ζευγάρι περνούσε κρίση τα τελευταία δύο χρόνια. Χωρίσανε κάτω από πολιτισμένες συνθήκες, έχουν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι τώρα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τα παιδιά τους».

Στην εκπομπή έκανε δηλώσεις και η δικηγόρος του Νεκτάριου Νικολόπουλου, η οποία ανέφερε: «Εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιο του Νεκτάριου Νικολόπουλου και της Κατερίνας Λάσπα. Δεν υπάρχει καμία αντιδικία και δεν έχει εκδοθεί καμία δικαστική απόφαση. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και από τους δύο γονείς ρυθμίστηκαν με κοινή συμφωνία το θέμα της επικοινωνίας και της διατροφής των δύο τέκνων τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ