Κατερίνα Κακοσαίου: «Ζήτησα από τον πατέρα μου να μην ξανακάνει βίντεο κλιπ με γυναίκα και το δέχτηκε»

Στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day», μίλησε η το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Κακοσαίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με τη μουσική, τη σχέση με τον πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχο, καθώς και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί ως άτομο με ΔΕΠΥ.

«Το να έχεις πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο έχει σίγουρα τα θετικά του και τα αρνητικά. Γενικά, είχαμε και εγώ και ο αδελφός μου την αντίληψη ότι μπορεί να ακούσουμε και σίγουρα θα υπάρξουν και τέτοια σχόλια. Παρ’ όλα αυτά, επειδή είναι το όνειρό μας, θα το προσπαθήσουμε. Το να κρίνεις έναν άνθρωπο απλά για το background του είναι λίγο προκατειλημμένο», δηλώνει η Κατερίνα Κακοσαίου.

«Αυτό που θυμάμαι έντονα στον μπαμπά μου είναι ότι με στεναχωρούσε πολύ να βλέπω τα βίντεο κλιπ του, γιατί δεν μπορούσα να τον βλέπω να κλαίει, έκλαιγα και εγώ. Και αυτό που του είχα πει είναι ότι πρώτον δεν θέλω να τον ξαναδώ με κοπέλα σε βίντεο-κλιπ του, γιατί δεν είναι η μαμά μου και σταμάτησε. Είχε κάνει ορισμένα και από τότε δεν ξαναέκανε ποτέ με άλλη γυναίκα βίντεο-κλιπ του, ήταν πάντα μόνος του», παραδέχεται στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Μέχρι το Γυμνάσιο ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, μετά το έχασα πάρα πολύ και λόγω ΔΕΠΥ που έχω. Στο Πανεπιστήμιο το ξαναβρήκα, είχα μάθει πλέον να το ελέγχω. Στην τρίτη Δημοτικού δεν μπορούσα να διαβάσω ιστορία. Καθόμουν 3 ώρες πάνω από μια σελίδα με τον μπαμπά μου. Και εγώ να κλαίω, γιατί δεν μπορούσα να μάθω», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Κατερίνα Κακοσαίου για τη διάσπαση προσοχής από την οποία πάσχει.

«Η μαμά μου είναι ηρωίδα, μεγαλώνει 6 παιδιά, και τον μπαμπά. Ο πατέρας μου δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα για να κάνει τη μαμά μου να νιώσει περίεργα. Εγώ μία φορά που έκανα το λάθος να δημοσιοποιήσω κάτι για την προσωπική μου ζωή, βγήκαν πράγματα που δεν ήταν αληθινά, είχαν βγει και είπαν ότι είμαι παντρεμένη», καταλήγει στη συνέντευξή της η Κατερίνα Κακοσαίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ