Κατερίνα Καινούργιου: Το on air τηλεφώνημα από τον Γιώργο Μαζωνάκη – «Δεν ξέρεις ότι κάνω εκπομπή;».

Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον Γιώργο Μαζωνάκη δέχθηκε σήμερα (13/6) η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια σήκωσε το τηλέφωνο και μίλησαν για λίγα δευτερόλεπτα.

Συγκεκριμένα, ενώ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίαζαν το γεγονός πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έπεσε θύμα κλοπής, ο Γιώργος Μαζωνάκης κάλεσε την παρουσιάστρια χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη την ώρα το «Super Κατερίνα» βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου σήκωσε το τηλέφωνο και είπε με χιούμορ στον τραγουδιστή: «Να το σηκώσω σε ένα αγαπημένο μου φίλο τώρα! Δεν ξέρεις ότι κάνω εκπομπή; Δεν με έχεις δει ποτέ;». Όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης της απάντησε αρνητικά, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Δεν με έχεις δει ποτέ και περιμένω να μου δώσεις μια συνέντευξη; Θα σε πάρω μετά, σε αγαπάμε πολύ και έχεις βγάλει φανταστικό κομμάτι!».

Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε: «Να δώσουμε φιλιά στον Γιώργο Μαζωνάκη, γιατί σας είπα ότι ετοιμάζουμε μία πολύ ωραία συνέντευξη. Τώρα γυρνάει και το νέο του βίντεο κλιπ, αλλά δεν ξέρω αν έχει καταλάβει σε ποια εκπομπή θα δώσει συνέντευξη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ