Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα στήριξης στη Δανάη Μπάρκα

Με αφορμή το χυδαίο σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η οικοδέσποινα του “Super Κατερίνα” θέλησε να εκφράσει την υποστήριξή της υπέρ της παρουσιάστριας του Mega, μετά τα επικριτικά λόγια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα.

Χθες, Τετάρτη (15/6), η Αφροδίτη Λατινοπούλου στράφηκε κατά της Δανάης Μπάρκα κάνοντας λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας». Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, είχε την “φαεινή” ιδέα να μιλήσει για το πρόβλημα της παχυσαρκίας και έφερε σαν… παράδειγμα την παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα. Δεν της άρεσε η εικόνα της με μαγιό. Λες και έπρεπε η παρουσιάστρια να την ρωτήσει… Σε αντίθεση λοιπόν με την πλειονότητα των χρηστών των social media που αποθέωσαν την Δανάη Μπάρκα για την ακομπλεξάριστη εμφάνισή της, η Λατινοπούλου έχει άλλη γνώμη…

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναδημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία και σχολιάζει πως… δεν θα πρέπει να προβάλλουμε άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No 1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική, αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς, αλλά θα είναι αργά», γράφει η προκλητική ανάρτησή της.

Αφροδίτη Λατινοπούλου για Δανάη Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα: Έτσι απάντησε στις χυδαιότητες της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Με την σειρά της, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να απαντήσει στο άκομψο σχόλιο που έκανε σε βάρος της η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η παρουσιάστρια, αν και όπως αποκάλυψε είχε ενδοιασμούς για το αν θα έπρεπε να απαντήσει δημοσίως, τελικά τοποθετήθηκε μέσω της εκπομπής της ως εξής:

“Όταν κάποιος θέλει να μιλήσει για κάποιο πρόβλημα υγείας οργανώνει ομιλίες, συναντήσεις με ανθρώπους, βάζει άρθρα, ποστάρει κάτι πιο ενδιαφέρον, από το να ποστάρει άλλους ανθρώπους. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος – το μόνο του όπλο είναι σχολιάζει τρίτους- σε πιάνει μια λύπη” τόνισε η Δανάη Μπάρκα χωρίς να αναφέρει το όνομα της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

“Με το συγκεκριμένο σώμα, το οποίο χθες κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τρεις μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Με το ίδιο σώμα θέλω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω, με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είναι ανέμελη, σέξι, να γεμίζω το μυαλό μου. Μόνο φως, χαρά και αγάπη!”, είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα στήριξης που στέλνει στη Δανάη Μπάρκα 

Μετά την απάντηση που έδωσε η Δανάη Μπάρκα στο απρεπές σχόλιο του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, μέσω της οποίας έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Είναι δυνατόν να απολογείσαι για τα σχόλια μιας… θλιβερής προσωπικότητας; Είσαι θεά φίλη μου… και στο σώμα και στην ψυχή! Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω για πολλά να ξέρεις», σημείωσε στο στόρι της η Κατερίνα Καινούργιου, στο οποίο συμπεριέλαβε απόσπασμα από τα όσα είπε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της, την Πέμπτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ