Κατερίνα Καινούργιου: Στήριξε δημόσια την Δανάη Μπάρκα – «Αυτό που της κάνουν είναι άσχημο»

Την Δανάη Μπάρκα στήριξε δημόσια σήμερα (26/3) η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που θέλουν τη Μαρία Μπακοδήμου να φεύγει από τον ΣΚΑΪ και να συζητά για τη «Φάρμα».

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Θα το πω, κι ας είναι απέναντι, και ο Λιάγκας πάει πολύ καλά. Δεν λέγανε πριν από λίγο καιρό ότι θα τον αλλάξουν του χρόνου; Είναι λίγο αδικία. Για ποιο λόγο όταν κάποιος είναι εκεί και πηγαίνει καλά, να λες ότι θα αλλάξει;».

«Να πω και κάτι άλλο; Θα το πω γιατί είμαι πολύ δίκαιη και εκτιμώ τους ανθρώπους που δουλεύουν. Ούτε για τη Μπάρκα είναι ωραία αυτά που ακούγονται αυτή τη στιγμή, ότι θα πάει η Φαίη. Αντικειμενικά η Δανάη κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στο Mega. Και σε νούμερα αν το δεις, με τη Φαίη, πάνω κάτω στα ίδια είναι», συνέχισε.

Ακόμα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Το να λες ξαφνικά, ενώ είμαστε στα μέσα της σεζόν ότι θα φύγει και θα πάει μια άλλη παρουσιάστρια, δεν είναι ωραίο, για τον παρουσιαστή που είναι εκεί και πηγαίνει καλά. Δεν είναι ωραίο ρε παιδί μου! Να σεβόμαστε τις εκπομπές που είναι στον αέρα και τους παρουσιαστές. Αυτό που κάνουν στη Δανάη είναι άσχημο!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ