Κατερίνα Καινούργιου: Στην Ισπανία με τον σύντροφό της λίγο πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν

Την Ισπανία φαίνεται πως επέλεξαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής για να περάσουν τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια έκανε το πρώτο της post στο Instagram από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, ενώ μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η κοινή της φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Κατερίνα Καινούργιου Παναγιώτης Κουτσουμπής
Φωτογραφία: Instagram/katken85

Η Ισπανία δεν είναι το πρώτο ταξίδι που κάνει το ζευγάρι στο εξωτερικό. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους στα μέσα Ιουλίου είχαν  επισκεφθεί και το Παρίσι.

Βέβαια η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Πάρο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Καινούργιου είχε δημοσιεύσει την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στις 2 Αυγούστου από το νησί των Κυκλάδων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK