Κατερίνα Καινούργιου: «Πέρασα πολύ δύσκολη εφηβεία»

Για την δύσκολη εφηβεία που πέρασε μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, με αφορμή την συνέντευξη της Φελίσιας Τσαλαπάτη.

“Στο σχολείο ήμουν ένα κορίτσι πάρα πολύ ντροπαλό. Είχα παραπανίσια κιλά και ήμουν πάρα πολύ απεριποίητο. Σκέψου δηλαδή ότι οι γονείς μου δεν με άφηναν να βγάζω τα φρύδια μου, όταν όλα τα άλλα κοριτσάκια είχαν αρχίσει ήδη στο Λύκειο να περιποιούνται. Είχα μία πολύ μεγάλη γαμψή μύτη και θυμάμαι ότι στην εφηβεία είχα αγριέψει πάρα πολύ και είχα πάρα πολλά σπυριά. Ήταν μία εικόνα που δεν είχε καμία σχέση με την σημερινή, αλλά για να σου πω την αλήθεια δεν με ένοιαζε πολύ. Δεν ήμουν ένα κορίτσι που θα με φλέρταραν, δεν είχα αυτοπεποίθηση καθόλου. Πέρασα μία πολύ δύσκολη εφηβεία και πολλά κορίτσια την περνάνε, όχι μόνο εξωτερικά, βγαίνει και στα ορμονικά σου και κλείνεσαι στον εαυτό σου” ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενώ σε ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το εάν πιστεύει ότι της έχει αφήσει κάποιο “κουσούρι” η δύσκολη εφηβεία, η παρουσιάστρια είπε πως: “Όχι, δούλεψα πάρα πολύ με τον εαυτό μου και αυτό που λέω πολλές φορές και στα κορίτσια, που μιλάμε, είναι πως κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του. Δηλαδή στεναχωριέμαι όταν βλέπω κορίτσια 13 και 14χονών να βιάζονται να μεγαλώσουν“.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ