Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Ρομαντική απόδραση εκτός Ελλάδας λίγο μετά την Πρωτοχρονιά

Κατερίνα Καινούργιου - Παναγιώτης Κουτσουμπής

Φωτογραφία: pankouts/ Instagram

Το πρώτο κοινό ταξίδι για το 2025, έκαναν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, με το ερωτευμένο ζευγάρι να ταξιδεύει στο Παρίσι.

Μέσα από αναρτήσεις στα social media, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας μοιράστηκαν φωτογραφικό υλικό από τη νέα, κοινή απόδραση που έκαναν.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ δείχνει να είναι η Κατερίνα Καινούργιου στην αγκαλιά του συντρόφου της, απολαμβάνοντας στιγμές ευτυχίας μακριά από την Ελλάδα, λίγες μόλις ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά.

Ρομαντική απόδραση στο Παρίσι

«“Το Παρίσι δεν είναι απλώς ένα μέρος, είναι ένα συναίσθημα. Ένα συναίσθημα αγάπης, ομορφιάς και διαχρονικού ρομαντισμού…”. Καλή χρονιά απ’ το πιο… μαγικό μέρος του κόσμου», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Exit mobile version