Κατερίνα Καινούργιου: Ο λόγος που παραλίγο να χωρίσει στις διακοπές και η… Τούνη

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο “Happy Day” κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα Καινούργιου που φέτος μετακόμισε στον Alpha, έδειχνε ιδιαίτερα ανανεωμένη και δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το new entry στην εκπομπή που θα είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως η ίδια γνώριζε για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη όταν ακόμη αυτή δεν είχε αποκαλυφθεί.

«Ο Αλεξάνδρου μου είπε πως δεν θέλει να μαθευτεί η σχέση του με την Τούνη και τώρα ανεβάζουν φωτογραφία κάθε ένα δευτερόλεπτο» σχολίασε με χιούμορ και πρόσθεσε: «Δεν θα βγούμε ως ζευγάρια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γιατί νομίζω ότι η Ιωάννα Τούνη αρέσει στον Φίλιππο. Θα το αποφύγω».

“Πραγματικά νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία, γιατί του έλεγα σε κάθε μέρος ‘έλα βγάλε με μια φωτογραφία’. ‘Δεν γίνεται αυτό! Έπρεπε να έχουμε πάρει μαζί την Πωλίνα την φωτογράφο, να της πληρώναμε και το ξενοδοχείο. Δεν το αντέχω αυτό να σε βγάζω κάθε τρεις και λίγο’, μου είπε. Όλες οι φωτογραφίες ήταν χάλια και παρακαλούσα τους περαστικούς να με βγάλουν, δεν το έχει” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια απάντησε και για το ενδεχόμενο μιας πρότασης γάμου, λέγοντας πως η ίδια νομίζει πως δεν θα υπάρξει ποτέ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ