Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης: Είναι ξανά μαζί; Οι ατάκες που άναψαν “φωτιές”

Ξανά ζευγάρι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στη Ρώμη το περασμένο τριήμερο και δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μίλησε για την απόδρασή της στην πρωτεύουσα της Ιταλίας στον “αέρα” της εκπομπής της την Δευτέρα, καθώς θέλησε να μοιραστεί ένα περιστατικό που της συνέβη, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της εξιστόρησής της η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν πήγε μόνη της στη Ρώμη, αλλά με πρόσωπο που ήθελε να μείνει κρυφό.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε on air: «Αχ αν σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω από το αεροδρόμιο. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δεν θέλω”. Λέω: “όχι, ηρέμησε”.

Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω “σας παρακαλώ μην με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Πίστευα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέματα” και κάτι τέτοια. Και μου λέει, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας”», ανέφερε.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα “OΝ time”, ο συνοδός της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο πρώην σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, με τον οποίο δεν ήταν πλέον μαζί από τον προηγούμενο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ON time, οι δυό τους ταξίδεψαν με την ίδια πτήση, όμως έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά. «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο», αναφέρει πηγή στην ON time.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ