Κατερίνα Καινούργιου – Γρηγόρης Πετράκος: Άγρια κόντρα on air – “Γιατί δεν ασχολείσαι με τη δουλειά σου;”

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης ο Γρηγόρης Πετράκος. Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ της παρουσιάστριας και του τραγουδιστή , όταν συζήτησαν το ζήτημα των εμβολιασμών και του κορονοϊού.

Κατερίνα Καινούργιου και Γρηγόρης Πετράκος έδειξαν να διαφωνούν, με τον γνωστό τραγουδιστή να λέει on air: “Είναι ένα παραμύθι που μας έχουν περάσει. Η μάσκα είναι άχρηστη. Είναι χρήσιμη μόνο στα χειρουργεία από υγειονομικούς και όταν έρθεις σε επαφή με έναν άρρωστο σε κλειστό χώρο.”

Η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον Γρηγόρη Πετράκο και σχολιάζοντας τα όσα υποστηρίζει για τον κορονοϊό είπε μεταξύ άλλων: “Δεν μπορούμε να ακούμε απόψεις από έναν πολύ αξιόλογο συνθέτη-τραγουδιστή.”

“Δεν τις ακούτε από εμένα.” υπογράμμισε ο φιλοξενούμενος της εκπομπής. ” Εγώ μεταφέρω μελέτες επιστημόνων…”, πρόσθεσε.

Η διαφωνία που είχαν Κατερίνα Καινούργιου και Γρηγόρης Πετράκος

“Πιστεύεις ότι εγώ θέλω να πεθάνει ο κόσμος; Ο κόσμος που δεν εμβολιάζεται, γιατί δεν εμβολιάζεται;” ανέφερε ο Γρηγόρης Πετράκος, θέτοντας στη παρουσιάστρια το ερώτημα.

“Γιατί δυστυχώς έχουν τις δικές σου απόψεις”, υποστήριξε η Κατερίνα Καινούργιου, εκφράζοντας τη διαφωνία της.

” Υπάρχει μόνο ένας λόγος που οι άνθρωποι δεν εμβολιάζονται. Επειδή φοβούνται. Φοβούνται, γιατί ακούν ένα κάρο παρενέργειες. Επειδή δεν έχουν γίνει τα 5-10 χρόνια…”, είπε ο Γρηγόρης Πετράκος με την Κατερίνα Καινούργιου αμέσως να παίρνει τον λόγο: “Ποιες είναι οι παρενέργειες; Από εσένα τις ακούνε! Και από κάποιους σαν και εσένα!”

“Δεν είμαι αρνητής, το έχω πει χίλιες φορές. Πλέον αν ξαναδώ μεγάλο τίτλο ‘Aντιεμβολιαστής, αρνητής, ή ψεκασμένος’ θα γίνουν αγωγές στα αντίστοιχα σάιτ και τα έσοδα θα πάνε στους σεισμόπληκτους και τους πυρόπληκτους. Δεν είναι συνωμοσία, είναι πραγματικότητα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

“Γιατί δεν σταματάς να ασχολείσαι με τις αναρτήσεις σου και να κάνεις την δουλειά σου. Η δουλειά σου είναι η μουσική σου, οι συνθέσεις σου…;” είπε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον τραγουδιστή, ο οποίος διευκρίνισε ότι η δουλειά του πέρα από τη μουσική είναι και η πολιτική πλέον.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ