Κατερίνα Διδασκάλου: Έχω ζήσει και εγώ περιστατικά παρενόχλησης – Μίλησα εκεί που πρέπει

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Κατερίνα Διδασκάλου. Η γνωστή ηθοποιός, που ενσαρκώνει την “Μυρσίνη” στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες” μίλησε τις καταγγελίες που γίνονται για τους ανθρώπους του θεάτρου.

“Έχω ζήσει και εγώ περιστατικά. Έχω ζήσει το μένος για κυριαρχία και εξουσία. Μίλησα εκεί που πρέπει για τους συγκεκριμένους” τόνισε η Κατερίνα Διδασκάλου.

“Ήρθε ο καιρός όλοι αυτοί να μπουν στην άκρη” συμπλήρωσε.

“Tο θέατρο για μια ακόμη φορά παίζει τον ρόλο του φωτός. Να ρίχνει φως σε καταστάσεις που συμβαίνουν δυστυχώς παντού γύρω μας. Ιστορίες που τις ακούγαμε εδώ και πολλά χρόνια. Ότι μου συνέβη έχει τακτοποιηθεί. Έχω μιλήσει εκεί που πρέπει, εκεί που είχε πραγματικά νόημα και μπήκαν στη θέση που τους αξίζει. Βεβαίως έζησα και εγώ στο ξεκίνημα μου τραγικές συμπεριφορές που είναι παθολογικές κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή τέτοιο μένος για κυριαρχία και εξουσία ή όταν σου δίνεται η εξουσία να την χρησιμοποιείς με αυτό τον τρόπο, σε κάνουν υπάνθρωπο. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω πραγματικά. Μπράβο στους ανθρώπους που βγαίνουν μπροστά, τους θαυμάζω και έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μου” περιέγραψε.

«Πρέπει να μιλάμε και έκαναν πάρα πολύ καλά που τα δημοσιοποίησαν οι συνάδελφοι. Πιστεύω ότι όλο αυτό το κλείσιμο της καραντίνας έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο γιατί μείναμε με τον εαυτό μας, σκεφτήκαμε, κάναμε αυτοκριτική. Γιατί υπάρχει και το θέμα του φόβου… Όταν 20, 25 χρονών αναρωτιέσαι πώς θα σε πιστέψει. Προσευχήθηκα πάρα πολύ να μην έχω ανάγκη τέτοιους ανθρώπους, πόνεσα πολύ και πολέμησα πολύ” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ