Κάρμεν Ρουγγέρη: Αποκαλυπτική στον αέρα του “Love it” – «Δεν ήμουν ευχαριστημένη» – ΒΙΝΤΕΟ

Μία από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς, η Κάρμεν Ρουγγέρη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» και μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος».

Παράλληλα η αγαπημένη ηθοποιός, έκανε εκτενή αναφορά και στις παραστάσεις του Περσέα για τα μικρά παιδιά. Η Κάρμεν Ρουγγέρη, είχε αρκετά χρόνια να εμφανιστεί σε κάποια τηλεοπτική σειρά, όμως αυτό δεν της έλειψε, γιατί η ενασχόλησή της με το παιδικό θέατρο τη γέμιζε και της έδινε όσα ήθελε.

Ωστόσο όταν διάβασε το σενάριο της νέας σειράς «Γλυκάνισος», αλλά και τον ρόλο της δεν μπόρεσε να μην δεχθεί την πρόταση. «Είχα σκεφτεί να απέχω όσο μπορώ, γιατί κάνοντας ωραία πράγματα με τα παιδιά δεν μου έλειπε η τηλεόραση».

«Όταν μου έκαναν αυτή την πρόταση, έχει κάτι ιδιαίτερο ο ρόλος μου και ήταν και πάρα πολύ ωραίο το σενάριο. Το διάβασα όλο, έχει πάρα πολύ ωραία γραφή, ωραία ελληνικά, μου άρεσε πάρα πολύ.

Έχει τρομερή πλοκή που νομίζω ότι θα κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού, και από την άλλη μεριά ο δικός μου ο ρόλος, είναι ενώ είμαι μια πολύ δραστήρια γυναίκα, θα είμαι καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι».

Αναφερόμενη στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και στην τελευταία δουλειά που συμμετείχε, παραδέχτηκε ότι ήταν κάτι που δεν της άρεσε.

«Δεν με έχει στενοχωρήσει καθόλου (ο χώρος της τηλεόρασης). Κατ’ αρχήν είμαι ευγνώμων και με έχει βοηθήσει για αυτά που κάνω για τα παιδιά», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Θα μιλήσω εδώ για το ρόλο αλλά και για αυτά που κάνω για τα παιδιά και με ενδιαφέρει πάνω από όλα. Απλά κάποιες φορές αν δεν σου αρέσει το σενάριο, στενοχωριέσαι. Όταν υπηρετείς ένα σενάριο που δεν σου αρέσει. Αυτήν τη φορά μου αρέσει κι είμαι πολύ ευτυχισμένη».

«Στην τελευταία δουλειά που έκανα, δεν ήμουν ευχαριστημένη. Σε όλες τις άλλες ήταν υπέροχο το σενάριο. Άσε τώρα, ψάξε να το βρεις», είπε τέλος η Κάρμεν Ρουγγέρη, χωρίς να αναφέρει το όνομα της σειράς

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ