Καραβάτου – Κατσούλης: Πριν από έναν χρόνο ράγισε το γυαλί

Η έντονη φημολογία περί χωρισμού τους είχε ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Ομως, μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης επιβεβαίωσαν, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, την οριστική απόφασή τους να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο γάμος τους λήγει έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και έχοντας αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, την 9 ετών Αέλια και τον 4 ετών Αρίωνα.

Το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ήταν κομβικό για την Κ. Καραβάτου, με την ίδια να κλείνει το κεφάλαιο της συνεργασίας της με το Star στον «αέρα» της εκπομπής της, κάτω από εξαιρετικά έντονη φόρτιση.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

Λίγους μήνες νωρίτερα, τον Απρίλιο συγκεκριμένα, είχε αποχωρήσει έπειτα από επταετή τηλεοπτική τους συνύπαρξη ο σύζυγός της. Αφορμή είχε σταθεί η έναρξη των γυρισμάτων της κινηματογραφικής παραγωγής «Σμύρνη μου αγαπημένη», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κρ. Κατσούλης.

Η πραγματική αιτία, ωστόσο, φέρεται να είναι το ότι το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ήταν σε διάσταση εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Κι ενώ κανείς από τους δύο δεν είχε αφήσει επισήμως την οικογενειακή εστία, αρκετά βράδια ο ηθοποιός φέρεται να διανυκτέρευε στον πολυχώρο «Modus Vivendi», που διατηρεί παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του.

«Θα ήθελα να μην κάνω καμία παραπάνω δήλωση, σεβόμενος την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με την Κατερίνα, μέσω του δικηγόρου μας. Αυτό θα ήθελα να σεβαστείτε όλοι, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον», δήλωσε ο Κρ. Κρατερός στη Realnews.

Την ίδια στάση κράτησε και η Κ. Καραβάτου σε επικοινωνία που είχε μαζί της η «R». «Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση, πέραν της ανακοίνωσης», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πρώην σύζυγοι χειρίστηκαν με αξιοπρέπεια την απόφαση του χωρισμού τους, ενώ κανείς από τους δύο δεν είχε προκαλέσει εντάσεις στο παρασκήνιο της καθημερινής εκπομπής που παρουσίαζαν μαζί.

Πρώην συνεργάτες τους κάνουν λόγο για δύο τρυφερούς και πολιτισμένους ανθρώπους, που δεν έδιναν δικαιώματα για σχόλια, ακόμη κι αν αντιμετώπιζαν σοβαρή κρίση στην προσωπική τους ζωή. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο ανθρώπους με έντονη την αίσθηση του χιούμορ, το οποίο πολλές φορές λειτουργούσε λυτρωτικά.

Η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου Καραβάτου – Κατσούλη

«Επειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας.

Εχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας γι’ αυτή την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και η προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στη ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη».

Καραβάτου Κατσούλης

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρ. Κατσούλης μέχρι πρόσφατα οργάνωνε επιχείρηση βοήθειας για τους πυροσβέστες και τους πυρόπληκτους, καθώς έχει έντονη κοινωνική δράση. Οσο για την Κ. Καραβάτου, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα βιώνει δύο μεγάλες αλλαγές στη ζωή της: Το τέλος του γάμου της και την επαγγελματική μετακόμισή της στο Mega, αμέσως μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από το Star.

Καραβάτου Κατσούλης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.