Καραμίχος: Έχω κάνει και τρελές αποτυχίες στη ζωή μου – Αισθάνομαι πολύ καλύτερα στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός, που επέστρεψε με την οικογένειά του στην Ελλάδα, μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του, για τον γιο του που ήρθε μαζί του στην Ελλάδα και τον ρόλο του αστυνόμου «Λαΐνη», στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος».

«Έχω κάνει τρελές αποτυχίες στη ζωή μου. Ακόμα και κορυφαίοι ηθοποιοί όπως η Μέριλ Στριπ που προσέχει πολύ τις επιλογές της, θα δεις ότι τα τελευταία χρόνια έκανε 2-3 πιο μέτριες ταινίες. Δεν μπορείς να προβλέψεις. Ο Ντενίρο είναι γνωστός για τις κακές επιλογές του στο εξωτερικό. Όταν χάνεις την ενέργειά σου ή όταν αυτό που κάνεις δεν πετυχαίνει τότε μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Θα απογοητευτείς, θα στεναχωρηθείς αλλά μετά θα ξέρεις γιατί απέτυχε», ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος τόνισε όταν είναι στην Ελλάδα αισθάνεται πολύ καλύτερα.

«Γενικώς αποφεύγω να βλέπουν τα παιδιά μου στην τηλεόραση. Κάποιες φορές ο μικρός βλέπει μαζί με τη μαμά του. Στον δρόμο πολλές φορές που με χαιρετάνε διάφοροι με ρωτάει μετά “τον ξέρεις εσύ αυτόν; Αυτός σε ξέρει;”. Έτσι συνεννοούμαστε» είπε για το πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ