Κάνιε Γουέστ-Ιρίνα Σάικ: Οι ΦΩΤΟ που επιβεβαιώνουν τις φήμες για ειδύλλιο

Οι φήμες οργίαζαν αλλά εκείνοι φρόντισαν να τις επιβεβαιώσουν. Ο λόγος για τον Κάνιε Γουέστ και την Ιρίνα Σάικ, το νέο καυτό ζευγάρι της showbiz όπως όλα δείχνουν. Πριν από λίγο καιρό ανώνυμοι χρήστες του DeuxMoi, λογαριασμού στο instagram όπου το κοινό ανεβάζει πληροφορίες, ανέφεραν πως ο ράπερ που έχει χωρίσει από την Κιμ Κσρντάσιαν έπειτα από έξι χρόνια γάμου, βγαίνει με μία από τις πιο καυτές γυναίκες του μόντελινγκ. Η Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό της από τον Μπράντλεϊ Κούπερ δεν έχει συνδεθεί ερωτικά με άλλον επίσημα.

Σε αποκλειστικές φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα η DailyMail.com, ο 44χρονος Κάνιε φαίνεται να έχει βγει ρομαντικό περίπατο με την 35χρονη Ιρίνα στην Προβένς στη Γαλλία, όπου λέγεται ότι μένουν σε πολυτελές ξενοδοχείο. Οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν την απόδρασή τους στην ειδυλλιακή γαλλική εξοχή ενώ ο ράπερ σταμάτησε για να βγάλει φωτογραφίες τη Ρωσίδα καλλονή. Μοιάζουν να είναι πολύ άνετοι μεταξύ τους.

Η Γαλλία ήταν πάντα αγαπημένος προορισμός του Κάνιε ο οποίος είχε περάσει μεγάλο διάστημα εκεί μαζί με την Κιμ όταν είχαν αρχίσει να βγαίνουν το 2012, ενώ το 2014 διοργάνωσαν ένα λαμπερό προγαμήλιο πάρτι στο Παρίσι.

Στο μεταξύ, Ιρίνα και Κάνιε γνωρίζονται περισσότερο από μία δεκαετία, όταν το 2010 το μοντέλο είχε πρωταγωνιστήσει στο βιντεοκλίπ του ράπερ για το τραγούδι “Power” και δύο χρόνια μετά είχε περπατήσει και στην πασαρέλα για λογαριασμό του στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Στον περίπατό τους ήταν μαζί και μέλη της ομάδας του ράπερ. Οι φωτογραφίες αυτές έρχονται περίπου 10 ημέρες μετά τις φήμες που ήθελαν τους δυο διάσημους να συνδέονται ερωτικά.

σχολίασε κι εσύ