Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας ο Κάνιε Γουέστ – Γρονθοκόπησε θαυμαστή του

Η αστυνομία φέρεται να έχει θέσει στο μικροσκόπιο τον Κάνιε Γουέστ καθώς υπήρξε αναφορά ότι ο ράπερ γρονθοκόπησε θαυμαστή που του ζήτησε αυτόγραφο. Το ΤΜΖ δημοσίευσε βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να κείτεται στο έδαφος ενώ ο Κάνιε ουρλιάζει σε δύο γυναίκες συνεργάτιδές του.

Η επίθεση φέρεται να έγινε στις 3 τα ξημερώματα στο κέντρο του Λος Άντζελες, έξω από το Soho Warehouse, κέντρο διαμονής δημιουργών, όπου ο Κάνιε Γουέστ έμοιαζε θυμωμένος. Στην αρχή του βίντεο ο ράπερ ουρλιάζει “φύγε μακριά μου” σε μια γυναίκα, η οποία προσπαθεί να τον ηρεμήσει και του λέει “δώσε μου το χέρι σου”. Στη συνέχεια του επισημαίνει ότι “είμαι η οικογένειά σου” αλλά αυτός συνεχίζει να απομακρύνεται θυμωμένος. “Υποτίθεται ότι εσύ θα της μιλούσες” επιμένει ο Κάνιε, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ποια είναι “αυτή” στην οποία αναφέρεται. Η γυναίκα, σύμφωνα με το ΤΜΖ, είναι η ξαδέλφη του.

Λίγο πιο κάτω από το σημείο που ο Κάνιε διαπληκτίζεται με τις δύο γυναίκες, ένας άνδρας κείτεται στο έδαφος αν και έχει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με το Page Six, το θύμα είναι θαυμαστής που νωρίτερα είχε ζητήσει αυτόγραφο από τον ράπερ, ο οποίος φέρεται να τον χτύπησε.

Όπως έγραψε το ΤΜΖ, ο Κάνιε πήγαινε στο κέντρο του Λος Άντζελες έπειτα από ηχογράφηση σε στούντιο αργά το βράδυ. Βίντεο καταγράφουν τον ράπερ ήδη εκνευρισμένο να αποχωρεί από το στούντιο γύρω στις 2.30 το ξημέρωμα”.

Ο ράπερ επιτέθηκε στον θαυμαστή περίπου μισή ώρα μετά. Το Page Six μετέδωσε ότι το θύμα ζήτησε αυτόγραφο από τον Κάνιε ενώ αυτός καθόταν στο SUV έξω από το ιδιωτικό κλαμπ Soho Warehouse.

Ώρες πριν από το περιστατικό ο Κάνιε Γουέστ μαζί με τη νέα αγαπημένη του Τζούλια Φοξ απόλαυσαν το δείπνο τους μαζί με διάσημους φίλους του ράπερ, όπως η Μαντόνα και ο Φλόιντ Μέιγουεδερ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ