Κάνιε Γουέστ: Δημοσίευσε βίντεο κινούμενων σχεδίων με φιγούρα που μοιάζει στον νέο σύντροφο της Κιμ Καρντάσιαν

Νέα κόντρα φαίνεται να ξέσπασε ανάμεσα στον Κάνιε Γουέστ και τον σύντροφο της Κιμ Καρντάσιαν, Πιτ Ντέιβιντσον, έπειτα από μια προκλητική ανάρτηση που έκανε ο ράπερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν κάποιες φιγούρες από πηλό. Μια πήλινη ανδρική φιγούρα φαίνεται να απαγάγει έναν άλλον άνδρα από άργιλο, ο οποίος μοιάζει με τον ηθοποιό που βγαίνει με την πρώην του ράπερ, Κιμ Καρντάσιαν. Στη συνέχεια, ο “δράστης” βάζει στο κεφάλι του άνδρα που θυμίζει τον Πιτ Ντέιβιντσον ένα σάκο, τον δένει στο πίσω μέρος μιας γουρούνας και τον σέρνει μέσα στο χώμα. Έπειτα τον θάβει ζωντανό και στο κεφάλι του φυτεύει τριαντάφυλλα. Σε άλλο πλάνο φαίνεται να κρατά ένα κομμένο κεφάλι στο χέρι του.

Προς το τέλος του βίντεο στο οποίο ραπάρει ο Κάνιε Γουέστ, εμφανίζεται μια ατάκα: «Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Εκτός από τον… Ξέρετε ποιον». Το βίντεο τελειώνει με την φράση: “Πλάκα κάνω. Είναι μια χαρά”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε αίσθηση στα social media, με τα σχόλια των ακολούθων του ράπερ να πέφτουν “βροχή”.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε ο Κάνιε Γουέστ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ye (@kanyewest)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ