Καναράκης: Η στάση των κριτών ήταν γενναιόδωρη

Καναράκης: Η στάση των κριτών ήταν γενναιόδωρη

Η απόσταση που χωρίζει τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη από τη Ναργκίς είναι τεράστια. Κι όμως, ο Παντελής Καναράκης κατάφερε να την… εκμηδενίσει κερδίζοντας δύο φορές στο «Your face sounds familiar». Εξίσου δυνατή ήταν και η πρόσφατη «πράσινη» εμφάνισή του ως Τζιμ Κάρεϊ στη «Μάσκα». Κάνοντας έναν απολογισμό στη συμμετοχή του στο σόου του ΑΝΤ1, ο δημοφιλής ηθοποιός την περιγράφει σαν μια γλυκιά εμπειρία. «Γνώρισα νέους φίλους, έπαιξα σαν παιδί κάποιες φορές και δούλεψα σκληρά σαν μαθητής σε δραματική σχολή».

Η μεταμόρφωση που τον δυσκόλεψε πιο πολύ απ’ όλες ήταν αυτή στον τραγουδιστή των Boney M, Μπόμπι Φάρελ. Ο λόγος; «Είχα 39 πυρετό σε εκείνο το live. Θυμάμαι, ήμουν βαμμένος μαύρος κι είχα κοκκινίσει ολόκληρος» λέει χαρακτηριστικά ο Παντελής. Για τον ίδιο πάντως η δυσκολία των μεταμορφώσεων έχει διπλό χαρακτήρα. «Υπάρχουν οι μεταμορφώσεις που είναι πολύ δύσκολες εξωτερικά, όπως του Τζιμ Κάρεϊ στη “Μάσκα”, κι εκείνες που απαιτούν δουλειά σε στοιχεία της προσωπικότητας του ανθρώπου που υποδύεσαι. Για να βγάλω, για παράδειγμα, αυτή την παλικαριά που έχει στη φωνή του ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ».

Οι κριτικές που άκουσε ο Καναράκης για τις εμφανίσεις του στη διάρκεια του σόου υπήρξαν ως επί το πλείστον αποθεωτικές. «Η στάση των κριτών απέναντί μου ήταν γενναιόδωρη και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Τους εκτιμούσα και τους τέσσερις από παλιά κι αυτό δεν άλλαξε στη διάρκεια του σόου». Για τον Παντελή, ο τελικός του «YFSF» δεν θα έπρεπε να έχει αυτή τη μορφή. «Δεν μου αρέσει που μείναμε τέσσερις. Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να είναι αλλιώς το ξένο format και να πηγαίναμε όλοι μαζί σε ένα τελικό live. Άλλωστε, είναι πολύ ταλαντούχα όλα τα παιδιά που συμμετέχουν» σχολιάζει.

Πηγή: Espresso της Κυριακής

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ