Καλομοίρα: Γενέθλια για τη δημοφιλή τραγουδίστρια – Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γενέθλια είχε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου η Καλομοίρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μετά το τέλος του «I am a Celebrity» στον ΣΚΑΪ επέστρεψε στο σπίτι της στις ΗΠΑ αλλά και στη μουσική, καθώς χθες έκανε τα γυρίσματα του video clip για το ολοκαίνουργιο τραγούδι της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δέχτηκε την πιο όμορφη έκπληξη από τους συνεργάτες της, οι οποίοι της πήραν μια υπέροχη ροζ τούρτα για τα γενέθλιά της. Όπως θα δεις στην ανάρτηση που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Καλομοίρα αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και επέστρεψε στο καστανό φυσικό της χρώμα.

«Η ωραιότερη έκπληξη!!! Μια τεράστια τούρτα γενεθλίων!! Ένα λαμπερό αστέρι!! Χθες βράδυ στο γύρισμα του νέου μου τραγουδιού Rolling» έγραψε η Καλομοίρα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Φυσικά, ανήμερα των γενεθλίων της δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης.

Ο ίδιος ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram και έγραψε: «Χρόνια πολλά μωρό μου! Σε ευχαριστώ που είσαι η καλύτερη σύζυγος που θα μπορούσε να ζητήσει ένας άνδρας. Σε αγαπώ!».

Η Καλομοίρα επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους fans της, καθώς μέσα από την ανάρτησή της με την τούρτα – έκπληξη αποκάλυψε ότι ετοιμάζει νέο τραγούδι με τίτλο «Rolling», νέο music video, αλλά και ότι έχει αλλάξει look επιστρέφοντας στο χρώμα που είχε για πολλά χρόνια.

Το νέο της τραγούδι «Rolling» είναι αγγλόφωνο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου από τη Heaven.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ