Καλομοίρα: Είναι στην Αθήνα και προωθεί το νέο της τραγούδι- Δες το video clip

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει νέο λουκ και νέο τραγούδι

Νάντια Ρηγάτου

Η Καλομοίρα απολαμβάνει την πιο ανανεωμένη εκδοχή του εαυτού της αυτό το διάστημα. Λίγες μέρες πριν ξάφνιασε με την αλλαγή των μαλλιών της και την επιστροφή στο καστανό χρώμα που προσωπικά θεωρώ ότι της πάει περισσότερο, παρά τα αρνητικά σχόλια που έλαβε  ενώ κυκλοφόρησε μόλις χθες και το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού.

Το international αισθητικής music video οπτικοποιεί κινηματογραφικά μια ημέρα στη ζωή της Καλομοίρας και τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς της ως γυναίκα, ως καλλιτέχνιδα, ως star και είναι διαθέσιμο στο YouTube από τη Heaven, συμβολικά από την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκοςο πρώτος Έλληνας σκηνοθέτης που δύο ταινίες του προβλήθηκαν στη δημοφιλέστερη συνδρομητική πλατφόρμα στον κόσμο, στο Netflixενώ την παραγωγή η «Kalomira Enterprises».

Δες εδω το music video

 

Αυτές τις μέρες η Καλομοίρα βρίσκεται στην Αθήνα για την προώθηση του νέου της τραγουδιού αλλά και βλέποντας αγαπημένους φίλους της καθώς έχω μάθει ότι έχει κανονίσει διάφορες νυχτερινές εξόδους.

Το νέο αγγλόφωνο τραγούδι της, έρχεται μετά την επιτυχία της “Στόχος” και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό με τα streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες να αυξάνονται συνεχώς!

Το χορευτικό pop single «Rolling» ξεχωρίζει για τον international χαρακτήρα του. Αναδεικνύει το ταλέντο της Καλομοίρας ως τραγουδίστρια, performer και τραγουδοποιό, καθώς υπογράφει τη μουσική και τους στίχους, σε συνεργασία με μία dream team διεθνώς βραβευμένων με Grammy συντελεστών, που αποτελείται από τον Mohombi Moupondo, τον Lukas Loules και τον Bulent Aris.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ