Καληώρας: «Η αρρώστια της Τζέσυς Παπουτσή προϋπήρχε πολλά χρόνια – Ήμουν δίπλα της, είχαμε μια πολύ δεμένη σχέση»

«Η αρρώστια της Τζέσυς Παπουτσή προϋπήρχε πολλά χρόνια. Πηγαίναμε μαζί με τον σύζυγό της σε γιατρούς, οδηγούσα εγώ πηγαίναμε να την δουν. Περνούσα τακτικά από το σπίτι, είχαμε μια στενή και δεμένη σχέση. Μας συνέδεε το παιδί μας πάντα» είπε αρχικά ο Θάνος Καληώρας σε συνέντευξή του στο Action24.

«Ήμασταν πάντα κοντά. Κάνω παρέα με τον Γιάννη (σ.σ. τον σύζυγό της). Ήμουν στο σπίτι όταν έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν έλειψα καθόλου. Πηγαίναμε μαζί με τον Γιάννη κάθε μέρα και την βλέπαμε» πρόσθεσε.

Η Τζέσυ Παπουτσή ήταν λαμπερός άνθρωπος

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία και στον γάμο τους. «Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 30 ετών. Ήταν μια διαφορετική Τζέσυ από αυτή που γνωρίσατε εσείς. Πάντα είχε το θεατρικό εκτόπισμα, ήταν λαμπερός άνθρωπος, την αγαπούσαν όλοι, πήγαζε από μέσα της. Ήταν δοτική με όλους. Έκανε πολλά πράγματα για ανθρώπους, που δεν ξέρει ο κόσμος» αποκάλυψε.

Δεν με ενδιέφερε να κάνω τον ωραίο

«Παίζει καθοριστικό ρόλο η εμφάνιση στο θέατρο. Εξαρτάται τι επιλογές κάνεις, αν πηγαίνεις μόνο με την ομορφιά σου. Έκανα ρόλους λαϊκών ανθρώπων, δεν φοβήθηκα να χαλάσω το πρόσωπό μου για κάποιον ρόλο. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα παίζω νέους και ωραίους» είπε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ