Κακούρης: Τι αποκάλυψε για τις Άγριες Μέλισσες και τον Δούκα Σεβαστό

της Κορύνας Μανταγάρη

“Το 2019 μου φύλαγε μια έκπληξη για το τέλος. Ο κόσμος έχει “κολλήσει” με τις Άγριες Μέλισσες. Στον δρόμο με φωνάζουν Δούκα. Πριν από λίγο πέρασα να δω έναν φίλο και είχα βάλει το αμάξι πρόχειρα, ήρθε το απορριμματοφόρο, πήγα να ρωτήσω αν ενοχλεί το αμάξι και μόλις με είδαν, είπαν “γεια σου Δούκα!”. Το Διαφάνι είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας” δήλωσε στην Reallife, o Λεωνίδας Κακούρης.

“Ο Δούκας ήταν τσέλιγκας και δούλεψε πάρα πολύ για να καταφέρει όλα αυτά και για να πάρει την έγκριση του πατέρα του, κάτι που δεν έγινε και τον στοίχειωσε σε όλη του τη ζωή. Έτσι έχτισε αυτόν τον σκληρό άνδρα που έχει μαζέψει τον πλούτο και την ισχύ για να καλύψει αυτή την αναπηρία του και επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη με τα παιδιά του” αναφέρει για τον ρόλο του.

Με την σύζυγό του είναι μαζί από το 2001.

“Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό επιτυχίας. Η αγάπη αποδεικνύεται από τον τρόπο που συμβιώνουν δύο άνθρωποι. Με τον τρόπο που εκτιμά ο ένας τον άλλον. Τόσα χρόνια δεν έχει προσβάλλει ποτέ ο ένας τον άλλον. Είναι δίπλα μου στα δύσκολα και είμαι κι εγώ δίπλα της σε κάθε δυσκολία” τονίζει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ