Καινούργιο τραγούδι από τους Doobie Brothers – ΒΙΝΤΕΟ

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Οι Doobie Brothers είναι ένα σπουδαίο συγκρότημα της αμερικάνικης rock σκηνής. Ιδρύθηκε στο San Jose της California το 1970. Υπήρξε ένα διάλειμμα στην πορεία τους, μεταξύ 1982-1987, αλλά συνεχίζουν ακάθεκτοι και μάλιστα έβγαλαν ένα νέο τραγούδι, που λέγεται “Don’t Ya Mess With Me”. Πιθανότατα να είναι ο προπομπός ενός νέου μεγάλου δίσκου που θα βγει φέτος το φθινόπωρο ή τον χειμώνα.

Βέβαια από τις τάξεις του συγκροτήματος πέρασε και ο εκπληκτικός Michael McDonald, ο οποίος αρχικά προσελήφθη ως κημπορντίστας της μπάντας και ως δεύτερος τραγουδιστής, προκειμένου να ξεκούραζε λίγο τον βασικό τραγουδιστή Tom Johnston, ο οποίος αντιμετώπιζε τότε κάποια προβλήματα υγείας.

Ο McDonald όμως, που είχε μεγάλη αγάπη στην soul μουσική, εισήγαγε έναν νέο ήχο στο γκρουπ. Το ανανέωσε! Επίσης, με την φοβερή βραχνή, σχεδόν σαν νέγρικη φωνή του, έγινε ο βασικός τραγουδιστής των Doobies.

Στη νέα αυτή ηχογράφηση “Don’t Ya Mess With Me” δεν συμμετέχει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Michael McDonald, που ακολουθεί σόλο καριέρα, δεν συνεργάζεται συχνά με τους Doobie Brothers δοθείσης ευκαιρίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ