Jennifer Lopez: Είναι η queen των ’70s

Η Jennifer Lopez αγαπά στιλιστικά τις αρχές της δεκαετίας του 2000, οπότε είχε ξεκινήσει και η πρώτη της σχέση με τον Ben Affleck. Ωστόσο, οι πιο πρόσφατες ενδυματολογικές επιλογές της υποδηλώνουν ότι και τα ’70s είναι στις επιλογές της για… fashion throwback.

H Jennifer βγήκε για μεσημεριανό γεύμα στο Malibu και επέλεξε μια μακριά ιβουάρ πλεκτή ζακέτα με κρόσσια, ζώνη και μεγάλη καφέ αγκράφα. Από κάτω, φορούσε ασορτί ζιβάγκο και μια φούστα σε funky, γεωμετρικό σχέδιο. Οι ροζ ψηλοτάκουνες suede μπότες, οι ασημένιοι κρίκοι και τα oversized στρογγυλά γυαλιά ηλίου ολοκλήρωσαν τη ρετρό εμφάνιση που “φώναζε” ’70s από χιλιόμετρα, και μάλιστα, πολύ επιτυχημένα.

Η star δημοσίευσε πρόσφατα μερικές φωτογραφίες στο instagram της από το νεότερο λανσάρισμα της JLo Beauty. Η Lopez προώθησε τη νεότερη προσθήκη στη σειρά με ένα μαύρο φόρεμα halter, και τη λεζάντα: “Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο με ισχυρά συστατικά που μεταμορφώνουν το δέρμα σας ενώ κοιμάστε κάνοντας απαλή απολέπιση για να αποκαλύψει μια πιο λεία και υγιή εμφάνιση».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)


Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ