Jelly nails: Η νέα τάση για τα νύχια και πώς θα τα αποκτήσετε

Η νέα τάση για τα νύχια είναι τα jelly nails. Είναι παντού και δίνουν μια ανάλαφρη νότα στα νύχια. Eίναι ό,τι πρέπει δηλαδή για άνοιξη και καλοκαίρι!

Μαζί με τα μπλε και τα πράσινα που βλέπουμε ήδη στα social media, τα jelly nails είναι μια τάση που έχει γίνει αρκετά δημοφιλής. Το hashtag jelly nails, έχει αυτή τη στιγμή – πάνω από 165 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Αν θυμάστε τα jelly παιδικά παπούτσια, θα καταλάβετε και από που ήρθε αυτό το trend. Το αποτέλεσμα είναι ημιδιάφανο χρώμα, σαν ζελέ!

Αφού λοιπόν δεν μπορείτε να αγοράσετε έτοιμο το jelly βερνίκι, (εκτός αν βρεθείτε στην Κορέα), προτείνουμε να το φτιάξετε σπίτι, καθώς είναι εύκολο να επιτευχθεί. Θα χρειαστείτε δυο βερνίκια, ένα διάφανο και ένα χρώμα της επιλογής σας. Τα jelly νύχια φοριούνται ήδη πολύ σε κόκκινο, ροζ ή πορτοκαλί. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει. Περάστε λίγο χρώμα στο διαφανές βερνίκι, ανακατέψτε πολύ καλά κι είστε έτοιμη!

@denizsarlar28 🍒🍒🍒 #nails #jellynails ♬ you look lonely – jimbotheboy

@uuy4mkish Reply to @kobeniism ♬ russian roulette – L

@chjfilms my 2016 simplynailogical phase is crying watching me dilute creme polishes😍 #jellynails #nails #nailart #nailtutorial ♬ Anymore – 전소미

@dicakoo Reply to @myleia_ the highly requested blue #jellynails ♬ No guidance or safety net – Alex Chapman

Πηγή: Instyle

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ