J2US: Η απάντηση του Νικηφόρου για την φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη ανέβηκε στη σκηνή του J2US και έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις το βράδυ του Σαββάτου, ερμηνεύοντας το τραγούδι “Τατουάζ” μαζί με τον Νικηφόρο.

Ωστόσο οι χρήστες του Twitter επικεντρώθηκαν στο στενό τιρκουάζ φόρεμα που φορούσε η Ιωάννα Τούνη και το οποίο “φούσκωνε” στην περιοχή της κοιλιάς.

“Τα social ασχολούνται με το φόρεμα της Ιωάννας και το αν η κοιλίτσα έχει μέσα έχει το “Αλεξανδράκι”. Θα μας πει η Ιωάννα” είπε η Κατερίνα Καινούργιου, με την Ιωάννα Τούνη να απαντάει: “Παιδιά όχι δεν παίζει κάτι τέτοιο. Είναι μεγαλύτερο το φόρεμα κι έχει κάτσει η μπανέλα”.

J2US: Η απάντηση του Νικηφόρου

Μετά το τέλος του live του J2US, ο Νικηφόρος ρωτήθηκε για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη και ξεκαθάρισε πως η παρτενέρ του δεν είναι έγκυος, απλά το φόρεμα έκανε μια ατέλεια στο συγκεκριμένο σημείο.

«Απλά έτυχε το φόρεμα να κάνει μια ατέλεια. Εντάξει. Ήταν έτσι σχεδιασμένο. Αλίμονο» αρκέστηκε να σχολιάσει ο Νικηφόρος που στη συνέχεια εξήγησε πως θέλει η Ιωάννα Τούνη να χαρεί τη συμμετοχή της στο J2US.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ