Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Γιατί ανέβαλε τον γάμο της η Βραζιλιάνα θεά της πασαρέλας

Στα ύψη ανέβασε τη θερμοκρασία στη Μύκονο η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Η Βραζιλιάνα θεά της πασαρέλας συνεχίζει τις διακοπές της στο νησί των ανέμων. Και φέτος επέλεξε να μείνει στο πεντάστερο ξενοδοχείο Cavo Tagoo, με την επιλογή της να μην είναι τυχαία καθώς η 36χρονη καλλονή το θεωρεί δεύτερο σπίτι της, όπως αναφέρει η ίδια στις αναρτήσεις της στα social media. Αυτό οφείλεται στην ξεχωριστή σχέση που έχει με τη Σούλα Λιάκου.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ κάνει τις πριβέ βουτιές της στη σουίτα της ενώ συνεχώς τραβάει βίντεο με την υπέροχη θέα από το δωμάτιό της.

Είναι γλυκιά, φιλική και δεν δυσανασχέτησε με τα μέτρα που ελήφθησαν στο νησί αλλά φρόντισε να χαλαρώσει μέσα στις ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο. Λατρεύει τα ελαφριά κοκτέιλ και της αρέσει να τρώει καλό πρωινό.

“Με την Ιζαμπέλ έχουμε αναπτύξει μια δυνατή φιλία” εξηγεί στο Secret η Σούλα Λιάκου και αποκαλύπτει: “Είναι τελείως διαφορετική όταν τη γνωρίσεις . Είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι χωρίς απαιτήσεις και παραξενιές, όπως κάποιοι μεγάλοι σταρ. Τη Μύκονο τη λατρεύει. Έρχεται για ένα μήνα κάθε φορά και τη θεωρεί σπίτι της. Επίσης είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει”.

Η Σούλα Λιάκου μάλιστα αποκαλύπτει πως το διάσημο μοντέλο “θα παντρευόταν με τον αρραβωνιαστικό της, ποδοσφαιριστή Κέβιν Τραπ, όμως ανέβαλαν τον γάμο λόγω covid.

ΠΗΓΗ: Secret

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ