Ιβάν Σβιτάιλο: Tο φλερτ δεν έχει φύλο

Ιβάν Σβιτάιλο: Tο φλερτ δεν έχει φύλο

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο παρελθόν, το φλερτ και τις γυναίκες μίλησε ο Ιβάν Σβιτάϊλο, τον οποίο οι περισσότεροι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «Just the 2 of Us».

Ο χορευτής και ηθοποιός, δεν έκρυψε ότι υπήρξε περίοδος που δεν είχε ούτε ένα λεπτό: «Έχω μείνει στη Νέα Υόρκη κα τρεις μήνες χωρίς λεφτά, με ο,τι φαγητό μου παρείχε ένας φίλος. Περπατούσα τριάντα τετράγωνα τη μέρα, επειδή δεν είχα χρήματα για εισιτήριο του μετρό και έκανα καθημερινά τετράωρα μαθήματα χορού».

Μιλώντας για την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μετά το show αλλά και για το φλερτ που δέχεται, παραδέχεται πως «από παλιά φλέρταρα όσο ήθελα. Δεν είναι ανήθικο το φλέρτ», ενώ απαντά και στο πως αντιδρά στο ανδρικό φλέρτ: «Ακόμα και αυτό με κολακεύει. Το φλέρτ δεν έχει φύλο».

Υπήρξε όμως περίοδος που το μόνο που ζητούσε από μια γυναίκα ήταν το σεξ;

«Υπήρξα με διάφορες κοπέλες. Άλλες πολύ όμορφες και άλλες ομορφότερες εσωτερικά. Είμαι πολύπλοκος άνθρωπος. Οπότε και το επίπεδο επικοινωνίας που επιδιώκω έχει και αυτό την πολυπλοκότητά του».

Τέλος, δεν διστάζει να παραδεχτεί πως αυτό που κοιτά σε μια γυναίκα δεν είναι τα κιλά: «Αν με γέμιζε μια γυναίκα με περιττά κιλά γιατί να μην έκανα σχέση μαζί της; Έχω απομυθοποιήσει το θέμα του σώματος εδώ και καιρό. Από μικρό παιδί κινούμαι σε ένα χώρο όπου υπάρχουν μόνο ωραία κορμιά. Έχω αναθεωρήσει την ομορφιά».

Ο Ιβάν Σβιτάιλο, σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε παραδεχθεί λακωνικά πως διατηρεί σχέση. Σκέφτεται όμως να παντρευτεί;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Δεν έχω χτίσει τις βάσεις μου ώστε να δημιουργήσω μια σταθερή οικογένεια», καταλήγει.

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ