Ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκαλύπτει: Περνάω τα Σαββατόβραδα μόνη

Οι άντρες δεν της ζητούν να βγουν ραντεβού όπως αποκαλύπτει η λαμπερή ηθοποιός.

Μετά το χωρισμό της από τον Κρις Μάρτιν των Coldplay η Τζένιφερ Λόρενς δηλώνει μόνη. Αν και οι φήμες τη θέλουν να φλερτάρει με τον συμπρωταγωνιστή της στο “Αγώνες Πείνας” Λίαμ Χέμσγουορθ και τον πρώην της, Νίκολας Χουλτ, φαίνεται πως η ίδια δε νιώθει έτοιμη να κατασταλλάξει με κανέναν από τους δύο και συνεχίζει να αναζητά το μεγάλο έρωτα.

«Οι άντρες δε μου ζητούν ποτέ ραντεβού, είναι τόσο αρνητικοί απέναντί μου. Κάθε Σάββατο βράδυ νιώθω μόνη. Είμαι απλά ένα κορίτσι που έχει ανάγκη να αγαπηθεί και το λέω ευθέως. Αν συναντήσω ποτέ αυτό τον άνθρωπο που θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί του, που ονειρεύομαι για πατέρα των παιδιών μου, τότε ναι δε θα κάνω κανένα λάθος σε αυτή τη σχέση» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Πρόσφατα η Τζένιφερ Λόρενς μετακόμισε σε νέο σπίτι στο Λος Άντζελες με πολλούς διάσημους γείτονες και απολαμβάνει την παρέα τους όπως δηλώνει.

«Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ μένουν δύο πόρτες πιο κάτω. Είναι απίθανοι τύποι, τους επισκέπτομαι συνέχεια απρόσκλητη. Νομίζω πως σε λίγο δε θα θέλουν ούτε να με βλέπουν», σχολίασε με χιούμορ.

Πηγή: elle.gr

 

Δείτε επίσης:

Πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί ενοχλήθηκαν και έφυγαν από τη συνέντευξη – ΒΙΝΤΕΟ

Οι τραυματιοφορείς που έγιναν viral έκαναν… χαμό στον Αρναούτογλου – ΒΙΝΤΕΟ

Σέξι η Καινούργιου μετά τον χωρισμό – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ