Ηθοποιός πήρε θέση στην κόντρα Μουρατίδη – Ιωαννίδη

Ο Νίκος Μουρατίδης παραχώρησε συνέντευξη στο «ΕΓΩ! Weekly» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε παλαιότερη συνεργασία του με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δούλεψα για τρεις μήνες μαζί του, αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν υπήρχε λόγος. Άλλα πράγματα είχα εγώ στο νου μου και άλλα εκείνος. Επίσης, δεν μου αρέσουν, όσοι λένε ψέματα. Αυτοί είναι κακοί άνθρωποι κυριολεκτικά. Μην με αναγκάσεις να σου στείλω τα e-mails που ανταλλάξαμε θα τρελαθείς!».

Ο πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο», Κούλλης Νικολάου θέλησε να υποστηρίξει τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, και μέσω facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Με βάση τα όσα έχουμε ακούσει δια στόματος Νίκου Μουρατίδη για τον αγαπημένο μας συνάδελφο-πρωταγωνιστή στο ΜΠΡΟΥΣΚΟ Θεοχάρη Ιωαννίδη, δεν θα μπορούσα να μην παρέμβω και να μην εκφράσω την άκρως αντίθετη άποψη που έχω για τον Θεοχάρη με τον οποίο συνεργαζόμαστε ενάμιση χρόνο. Ένα παιδί ταλαντούχο χαρισματικό με ιδιαίτερες ευαισθησίες με αγάπη και επαγγελματισμό και μια ψυχή γεμάτη για τους γύρω του. Και βέβαια όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι έχει το χάρισμα να μιλάει πάντα ντόμπρα και να εκφράζεται με απεριόριστη αλήθεια που αν δεν τον γνωρίζεις κιόλας μπορείς και να τον παρεξηγήσεις. Θεοχάρη μην μασάς μείνε αυτός που είσαι. Και στο τέλος της μέρας Θεοχάρη μην ασχολείσαι με απόψεις ανθρώπων που είναι στα αζήτητα και προσπαθούν να κλέψουν την λάμψη ανθρώπων που βρίσκονται στην επικαιρότητα. Αρχαία τεχνική!».

Δείτε επίσης:

Μουρατίδης για ηθοποιό: Είναι ψεύτης και κακός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ