Ισμήνη Καλέση: “Η πρωινή ζώνη απαρτίζεται από τρελές κατσίκες με άσπρα δόντια” – Τι απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε η ηθοποιός Ισμήνη Καλέση, η οποία προχώρησε σε δηλώσεις, όσον αφορά στις γυναίκες, που θα συζητηθούν. 

“Άσχημες, ίδιες και ηλίθιες”, απάντησε η ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε για το πως τις φαίνονται οι γυναίκες σήμερα, με την Ισμήνη Καλέση να μοιράζεται στην συνέχεια περιστατικό με ένα πλαστικό χειρουργό που είχε επισκεφτεί. “Είχα πάει σε πλαστικό χειρουργό και μου είπε “Θα σε κάνω να μη γνωρίζεσαι” και του λέω “Έχεις τρελαθεί; Εγώ θέλω να γνωρίζομαι”. Θα κάνω στο μέλλον, δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα”, είπε η Ισμήνη Καλέση.

Η Ισμήνη Καλέση αναφέρθηκε αργότερα στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, ασκώντας κριτική στις παρουσιάστριές τους.

“Απορώ πραγματικά. Στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης, δεν μπορούμε να πούμε ότι ψυχαγωγούμε το κοινό, αν του δίνουμε ένα επίπεδο αισθητικής που απαρτίζεται από τρελές κατσίκες – θίγω τις κατσίκες -, με άσπρα δόντια που θυμίζουν φοράδες. Το να είναι όλοι τρεις λαλούν και δύο χορεύουν από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, εμένα προσωπικά μου σπάνε τα νεύρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ισμήνη Καλέση.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Ισμήνη Καλέση

Τ

Τι απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη

Μετά την προβολή των δηλώσεων της Ισμήνης Καλέση, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε, «Εγώ δε νιώθω καμία τύψη που κάνω μια εκπομπή που χαρακτηρίζεται lifestyle gossip. Kαθόλου δε με νοιάζει και καθόλου δε με κάνει να νιώθω άσχημα. Είμαστε θεωρώ αξιοπρεπέστατοι. Δεν έχουμε θίξει κανέναν, δεν έχουμε κάνει τίποτα με ενοχή και φόβο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ