Ηρώ Μουκίου: «Έχει τύχει να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν πέρασα καλά – Αισθάνεσαι ένα σκουπίδι»

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ηρώ Μουκίου, τη νύχτα της Πέμπτης (6/3), όταν και βρέθηκε καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα στο Astra Tv. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της διαχείριση στις δύσκολες συνεργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Συγκλονίζει η Ηρώ Μουκίου: «Απέβαλα στους τρεις μήνες, είπα ότι δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω»

Πιο συγκεκριμένα, η Ηρώ Μουκίου δήλωσε αρχικά πως «έχει τύχει, βέβαια, να συνεργαστώ στο παρελθόν με ανθρώπους που δεν πέρασα καλά. Έχει τύχει να μην ταιριάζεις με έναν άνθρωπο ή να αισθάνεσαι πως έχεις έναν άνθρωπο απέναντι σου που είναι παράλογα ανταγωνιστικός. Εννοώ δηλαδή αν υποβιβάζει εσένα ή να μην σε υπολογίζει όταν παίζεις, να παίζει για τον εαυτό του. Πολλές φορές μας έχουν συμβεί τέτοια».

«Το χειρότερο είναι να σου συμβεί στο θέατρο, που είναι σαν ένα ζωντανό κύτταρο και να αισθάνεσαι ένα σκουπίδι γιατί ο άλλος παίζει μόνος του με το κοινό και δεν σε κοιτάζει καν. Μου έχει συμβεί αυτό, ναι αμέ».

«Το αντιμετωπίζεις ήρεμα και με αξιοπρέπεια, απλά μέσα σου υποφέρεις» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ηρώ Μουκίου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.