Ιουλία Καλλιμάνη: Της πέταξαν πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο – Βίντεο με την αντίδρασή της

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο, το οποίο καταγράφει την στιγμή που θαμώνας που βρισκόταν στο μαγαζί που εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη, πετάει στην τραγουδίστρια πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπό της.

Στο βίντεο που έχει πάνω από 300.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες, φαίνεται πως η τραγουδίστρια δεν έχει τραυματιστεί. Μάλιστα η Ιουλία Καλλιμάνη εμφανώς εκνευρισμένη από την κίνηση του θαμώνα, σταματά για λίγο να τραγουδά και κοιτάει επίμονα προς το μέρος που της ήρθαν τα πανέρια με τα λουλούδια.

Η τραγουδίστρια τελικά συνεχίζει το πρόγραμμά της, διασκεδάζοντας τους θαμώνες. Κάτω από το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο TikTok, υπάρχουν πολλά σχόλια από χρήστες που στηρίζουν την Ιουλία Καλλιμάνη και εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους με την κίνηση του θαμώνα.

@takis.sigalas Όταν νευριάζεις, απόλυτα δικαιολογημένα, επειδή οι πελάτες σου πετάνε τα καλάθια με τα λουλούδια στα μούτρα! Κάπου ώπα! #iouliakallimani #viral #tokyoathenstheater #bouzoukia #neyra #live #kalathimelouloudia #bouzoukialive #greektiktok #greekmusic #7sta7 #2024 ♬ πρωτότυπος ήχος – Takis Sigalas

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ