Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Βρέθηκα δύο χρόνια άνεργος αντιμέτωπος με τη φοβία μου – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» μίλησε για την ανεργία που πέρασε για δύο χρόνια, με την οποία ήρθε αντιμέτωπος με τη φοβία του, η οποία ήταν να μείνει άνεργος.

“Στο Mega ήμουν από το 1994 ως το 2016 που έκλεισε. Ήμουν δυο χρόνια άνεργος και μετά πήγα δυο χρόνια στο Open και επέστρεψα στο Mega. Την περίοδο της ανεργίας μου έφυγε το άγχος. Πάντα είχα μια φοβία μην μείνω άνεργος και όταν έμεινα άνεργος μου έφυγε η φοβία γιατί είδα ότι δεν μπορώ να πάθω τίποτα” δήλωσε.

“Τι είχα ακούσει τότε που κάλυψα τον γάμο του Άκη Τσοχατζόπουλου, ότι ήμουν καλεσμένος. Με είχαν πικράνει πολύ δυο συνάδελφοι που είχαμε πάει εκεί. Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο τρίτης κατηγορίας, δεν μας δικαιολογούσαν πολλά. Έρχονται δύο συνάδελφοι που ο εργοδότης τους τούς είχε κλείσει στο four season δωμάτιο, δύο σουίτες πάνω από του Άκη. Καλύπτουμε το γεγονός, γυρνάμε πίσω κι αυτοί οι συνάδελφοι μετά από τα μνημόνια, άρχισαν να με χτυπούν ότι ήμουν καλεσμένος του Άκη, φίλος του” περιέγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ