Ιωάννης Παπαζήσης: Το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο μου είναι που δεν έφυγα στο εξωτερικό

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/7) ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική του πορεία. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την «ξενομανία» που είχε από μικρός, το απωθημένο του για καριέρα στο εξωτερικό, αλλά και για τη μεγαλύτερη «βλακεία» που έκανε και του στέρησε ένα όνειρο ζωής.

«Το μεγαλύτερο λάθος μου είναι που δεν έφυγα στο εξωτερικό. Το 2010, πριν από την κρίση, ήθελα να κατέβω από τη Δράμα στην Αθήνα, να βγάλω κανένα φράγκο και να σηκωθώ να φύγω στην Αμερική. Αλλά όχι με το όνειρο του Λος Άντζελες .Ήθελα να πάω στη Νέα Υόρκη, να μάθω κανονικά τη γλώσσα και να προσπαθήσω να μπω στο θέατρο σε ομάδες εκεί, και να ζήσω εκεί. Δεν πήγα με το αμερικανικό όνειρο να τρέχω σε κάστινγκ και κώλωσα από τον περίγυρό μου που με μάζεψε και μου έλεγε “πού θα πας”. Πίστεψέ με είναι το μεγαλύτερο απωθημένο και λάθος μου μέχρι σήμερα» αποκάλυψε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Μιλώντας για τον ρόλο του στη σειρά της ΕΡΤ, «Ο Όρκος», όπου υποδύεται έναν γιατρό που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, ανέφερε ότι: «μου έκανε εντύπωση ότι οι γνώσεις που είχα για αυτή την αρρώστια ήταν τελείως λανθασμένες. Είναι εντελώς διαφορετικό να παίρνεις πληροφορίες για την πραγματική αρρώστια και αυτές τις πληροφορίες να τις κάνεις υποκριτική». Και επισήμανε: «Δεν ήταν ευχάριστο να παίζω όλη τη σεζόν έναν άρρωστο, με βάρυνε πολύ. Συνειδητοποίησα κάποιες στιγμές ότι και το να περπατάς ίσως τελικά να αρκεί στη ζωή. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για μένα στα γυρίσματα».

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραδέχτηκε ότι η γέννηση του γιου του, του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή. «Ζω μεγάλες στιγμές με τον Ιάσονα. Ξαναβιώνω τη δική μου παιδική ηλικία που ξέχασα. Έφυγα από συνοδηγός και πήγα οδηγός. Ο γιος μου απομυθοποίησε τη σοβαροφάνεια που είχα σε κάποια πράγματα και κυρίως στη δουλειά μου. Το 2012 βγήκα πρώτη φορά στην Επίδαυρο. Πριν βγω νόμιζα θα λιποθυμήσω. Το 2018 ήταν η δεύτερη φορά. Έχοντας τον Ιάσονα μέσα μου ήταν σαν να βγαίνω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ